Het startschot voor ECLECTIC werd op 1 juni gegeven op De Oosterhoutse. Op deze prachtige en zonovergoten accommodatie werd het iGolf-team hartelijk ontvangen door Ronald Peet, de clubmanager van De Oosterhoutse. Hij sloeg om klokslag 9.00 uur de eerste wedstrijdbal van de tee en legde daarmee de basis voor zijn “ideale scorekaart”.

Nadat de 18 holes van De Oosterhoutse waren volbracht, konden de scores geteld worden op het terras van Brasserie Uilenbosch, dat juist op deze dag om 12.00 uur weer open mocht. Gelukkig maar, want voor veruit de meeste golfers is “hole 19” toch het hoogtepunt van de ronde. En dat was meteen al goed te zien, alleen maar blije gezichten (uiteraard wel op 1,5 meter afstand van elkaar) die genoten van een eigen gebrouwen Uilenbosche Witte of andere versnapering.

Na een heerlijke lunch in het zonnetje nam het iGolf team afscheid van clubmanager Ronald Peet en het uitermate gastvrije horecateam van Peter Elbers van deze prachtige Brabantse golfbaan. Bij thuiskomst werden de scorekaarten direct online ingevoerd en het was verheugend om te zien dat de competitie ook op meer dan 30 andere golfbanen in Nederland was gestart en de eerste scores waren ingevoerd. Zo wordt er de komende maanden door heel Nederland gewerkt aan die ideale scorekaart en een topnotering in de diverse klassementen.