SPONSORS

Golf & Wijn – a match made in heaven! Herkenbaar?

Laat je dan verrassen door excellente wijnen uit Zuid-Afrika. Zoals de wijnen van topgolfer Ernie Els uit Stellenbosch. Geniet van zijn heerlijke wijnen die wereldwijd worden erkend als absolute topklasse. Kaaps Wijnhuis als specialist in bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnen importeert Ernie Els én andere boutique wijnen exclusief voor Nederland, dus scherp geprijsd. Bestel ze met gemak online.

En via iGolf ECLECTIC kun je hele seizoen een zeer voordelig Ernie Els wijnpakket bestellen!

 

 

Met meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van golfreizen naar Portugal, Spanje en Turkije zijn we kind aan huis op alle golfbanen en hotels die in ons programma staan. Van intensieve golfarrangementen voor competitieteams tot relaxte vakanties met golf & wellness & cultuur voor individuele golfreizigers. De kracht van Go4Golf is het persoonlijke, telefonische reisadvies. Overdag en ’s avonds. Ook in het weekend!

 

Laagdrempelig, sportief, gezellig, iedereen kan meedoen, lekker buiten… dát is Pitch en Putt! Nog een groepsuitje te organiseren? Twijfel niet langer en kom Pitch en Putt spelen op onze prachtige baan bij het Eiland van Maurik (Betuwe).

 

Uw verblijf in Aparthotel is een beetje thuiskomen. Een warme omgeving voor het doorbrengen van quality-time met uw partner, familie, vrienden of zakelijke contacten. In onze warm ingerichte hotelkamers, gezellige bar en stijlvol restaurant voelt de zakenman zich direct op zijn gemak en in onze familiekamers kunt u met uw hele gezin terecht. Het hotel is voorzien van vele faciliteiten waaronder een golfbaan, wellness met sauna en hamam, zwembad, personal training studio, vergaderruimtes en 2 sportvelden.
Dit alles centraal gelegen aan de A1 en A35 in Twente, nabij de steden Enschede, Hengelo en Almelo.