HOOFDSPONSOR

Zelfs met de geavanceerde technologie van het immense fabricageproces van vandaag, zijn de meeste golfballen op de markt onderhevig aan onregelmatigheden, waaronder de best verkopende ballen.

Meer dan 99% van de golfballen zijn gemarkeerd met een oplijn symbool/lijn. Maar deze lijn vertegenwoordigt geen evenwichtspunt van de golfbal. Het dient simpelweg als een visuele gids om op te lijnen bij het putten.

Bij Xperon Golf willen we spelers over de hele wereld met alle mogelijke voordelen kennis laten maken, en dat betekent om met niet zomaar een gewone golfbal te spelen maar eentje die volledig in balans is.

Xperon Golf produceert premium golfballen die in balans, uitgelijnd en gemarkeerd zijn op hun zwaartepunt in het ontwikkelingsproces.

 

SPONSORS

Dé specialist voor Lady Golfers! Al ruim 10 jaar richt GOLFDIVA.nl zich volledig op Fashion & Accessoires voor damesgolf. In de Golfdiva Webshop kun je naar hartenlust winkelen. Alle belangrijke en trendy damesmerken vind je er terug samen met de leukste golfaccessoires, vaak net even anders. In de online Outlet scoor je aantrekkelijke Diva Deals. Met de roze Fashion Golftruck komt Golfdiva bovendien naar de golfbanen toe voor een gezellige golffashion party en modeshow op locatie. Daarnaast wil je de speciale Golfdiva Dameswedstrijden door het hele land zeker niet missen. WELKOM BIJ GOLFDIVA.nl

 

Het is tijd voor een golfspecialist die alles heeft waar recreatieve én professionele golfers naar op zoek zijn. Dat is Jumbo Golf. Dankzij jouw wensen en met behulp van al onze medewerkers hebben we een uitgekiende formule ontwikkeld voor Jumbo Golf. We bieden je nóg lagere prijzen, een nóg grotere keuze en een nóg betere service, zowel online als in onze acht superstores in Nederland.

 

Met meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van golfreizen naar Portugal, Spanje en Turkije zijn we kind aan huis op alle golfbanen en hotels die in ons programma staan. Van intensieve golfarrangementen voor competitieteams tot relaxte vakanties met golf & wellness & cultuur voor individuele golfreizigers. De kracht van Go4Golf is het persoonlijke, telefonische reisadvies. Overdag en ’s avonds. Ook in het weekend!

Op welk niveau u ook golft, u heeft al snel voor duizend(en) euro’s aan spullen in uw tas. Een goede golfverzekering is geen overbodige luxe. Als specialist, bieden wij u een voordelige golfverzekering waarmee u zonder zorgen de baan in kunt. 24/7 uw premie berekenen en direct online af te sluiten.

 

Laagdrempelig, sportief, gezellig, iedereen kan meedoen, lekker buiten… dát is Pitch en Putt! Nog een groepsuitje te organiseren? Twijfel niet langer en kom Pitch en Putt spelen op onze prachtige baan bij het Eiland van Maurik (Betuwe).

Uw verblijf in Aparthotel is een beetje thuiskomen. Een warme omgeving voor het doorbrengen van quality-time met uw partner, familie, vrienden of zakelijke contacten. In onze warm ingerichte hotelkamers, gezellige bar en stijlvol restaurant voelt de zakenman zich direct op zijn gemak en in onze familiekamers kunt u met uw hele gezin terecht. Het hotel is voorzien van vele faciliteiten waaronder een golfbaan, wellness met sauna en hamam, zwembad, personal training studio, vergaderruimtes en 2 sportvelden.
Dit alles centraal gelegen aan de A1 en A35 in Twente, nabij de steden Enschede, Hengelo en Almelo.

 

Kaddey introduceert functionele en stijlvolle golf essentials. Innovatieve producten die zijn ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste normen. Van de revolutionaire Kaddey Switch (een push & pull trolley met XL wielen) tot aan een cutting edge pitchfork. Het idee is om jou te ondersteunen met unieke producten waar jij blij van wordt.