Het iGolf ECLECTIC team is er klaar voor! Na maanden van voorbereiding kan er vanaf 27 mei ingeschreven worden. Daarmee ben je verzekerd dat je vanaf 1 juni a.s. nog een heel seizoen de tijd hebt om jouw ideale scorekaart te gaan noteren. En om de sportieve strijd met je vrienden en clubgenoten aan te gaan. Dat er veel animo voor deze competitie is blijkt wel uit het feit dat op de eerste dag uit alle windstreken de golfers zich aangemeld hebben. Na één dag staan er bij 30 golfbanen al golfers te trappelen om vanaf 1 juni hun kaarten te gaan lopen en opgenomen te worden in de diverse klassementen. Een aantal dat in de komende dagen en weken nog fors zal groeien. Inschrijven kan nog het hele seizoen, maar hoe eerder je dat doet hoe meer kans je maakt op een goede score en klassering.

Één reactie op “Inschrijving ECLECTIC van start!”

  • Elsie

    Helaas, ik ben hard gevallen 🙁
    Ik laat even aan mij voorbij gaan. Xx Elsie

Reacties zijn gesloten.