Het was helaas niet het nieuws waarop we gisteren zo gehoopt hadden. Uiteraard zijn er belangrijkere zaken,maar het zou toch fijn geweest zijn als we de baan weer in zouden mogen. Wellicht vanaf 21 mei of 1 juni.
We blijven positief en zodra de banen open gaan kan er deelgenomen worden aan de iGolf ECLECTIC 2020 en kun je nog 4 maanden volop genieten van deze leuke spelvorm.

En omdat de kans groot is dat je ook in de vakantieperiode op je eigen golfbaan bent aangewezen is het de manier om toch uitdagend met je hobby bezig te zijn. Dus nodig je vrienden, clubgenoten en competitiespelers uit om deze strijd aan te gaan. Je kunt je nu al geheel vrijblijvend aanmelden. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de meest recente ontwikkelingen en zodra er een definitieve datum bekend is wanneer er weer gegolfd kan gaan worden kun je je dan definitief registreren. Zo ben je vanaf dag 1 verzekerd van deelname!!